Kawan2

Klik sini tau

Rabu, 17 Ogos 2011

Giveaway: Angry Birds Pilihan








Assalammualaikum

jom join Giveaway: Angry Birds Pilihan
detail KLIk SINI..

"Angry bird pilihan di hati ialah"

Angry bird color MERAH

sebab apa??

sebabnya si merah ni COMEL tau
di antara banyak-banyak birds yg lain

pastu, si merah ni ader awek yg cute pulak
namanye VALANTINE
comel kan!!!

sekarang ni satu dunia tengah syiok dgn si merah ni tau..
tak caya??
cuba tgk ni..

rasanya ader tak orang jual baju tu kat malaysia ni??
nk gak beli satu..hehe
buat baju raya (giler ke aper aku ni)

kalau dapat makan cup cakes si MERAH ni
memang lagik happy lah aku
makan pulak time raya..lalala

AMACAM
korang suka tak Angry birds macam aku??
kalau suka jom join Giveway ni..

hadiah menarik menanti anda..
kalau menang dapat ni pon best kan..kann
3 Angry Birds small plush toys (boleh gantung)


caiyokk semua



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? 

3 ulasan:

Tea Dno berkata...

thanks join.. :D

Bella berkata...

Menarik...
Good luck..^^
Dah tersenarai dalam final list ni...

abglan berkata...

Ehem2 dah jd finalis.. he he good luck!

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz