Kawan2

Klik sini tau

Isnin, 4 April 2011

MY MEMORY with LITTLE FINGERS



Assalammualaikum
jom join MY MEMORY with LITTLE FINGERS
detail sila KLIK banner
nak tag - sall dan cute mum
My Memory with my little hero


Satu hari tu aku bawak ler si kecik ni pegi pasar raya tesco, waktu tu
my little hero nak masuk ke 2 tahun dah..alahai..mmg time2 nakal lah kan
yg bestnye, aku pi tesco lepas kami balik dari tahlil kat rumah jiran
waktu tu dlm jam 9.30 mlm lah kan..
susu dah abis, jadik dgn rasa malas dan bertanggungjawap aku pon angkutlah budak ni
pegi pasaraya sambil aku pakai baju kurung dan si kecik ni pakai jubah

sampai jer tang nak bayar kat cashier
budak kecik ni boleh cakap kat aku
"buuu...bayar...bayar..angan urikk"
"docer....."

adehhh..terkono den skali
biasanya aku yg dok mengajar dia
alih-alih aku pulak kene 
dah la pakai jubah ngan kopiah
rasa mcm kene bersyarah ngan pak lebai la pulak

hehee...anak omak

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? 

1 ulasan:

eB ezrin berkata...

tomei... hik3
tq sudi join
result pkl 5 yer.. gd luck :)

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz