Kawan2

Klik sini tau

Selasa, 12 April 2011

GA 11 Siri 2/11



Assalammualaikum
jom join contest anjuran http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/
detail KLIk SINI

Tugasan pertama :
Sila promosikan belog umiliza989 dgn kretip

Wah!! glamor betul nama Umiliza989..
seyes sedap dan unik ejaannya

Sebelum tu jom ler kita folow cik liza ni dulu..
aisha dah folooow tau..tu hah Adyshariz, gambo yg landing atas rumput lagik..hehe

Sapa cik umiliza989 ni?
dia ni dok kat putrajaya Malaysia
A cute mother macam aisha gak - kihkihkih perasan bonar aku ni
Mempunyai sepasang anak yg comel dan manja
sedang menjalankan perniagaan ONLINE berasaskan
PAKAIAN KANAK2/TUDUNG 
DAN MENGAMBIL UPAH UTK SET TILAM KANAK2

Ni Picture beliau dgn anak - anaknya
Arif Hanafi dan Siti nur Aisyah

**********************************

sebenornya belog http://norliza989.blogspot.com ni
lebih kepada contest dan GA yg di join oleh cik liza
kalau nk join contest / GA boleh jer terjah belog beliau

TAPI

kalau korang nk tengok barangan yg diniagakan oleh cik liza
sila lah ke SINI atau Contact ajer cik Liza di talian 0175489153



cik liza juga ada menerima tempahan untuk mengait tau
dan benang yg dikait adalah bulu kambing
sila percaya tau..ni buktinya..





kalau nk lebey beramah mesra dgn cik liza
beliau juga ada lagi satu belog iaitu
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/

jomler berkenalan, manalah tau kot-kot berkenan la pulak kan..hehe
org nya pandai menjahit dan mengait, rugi kalau tak foloww

Tugasan Kedua :

Teka nama negara di gambar..
Jawapannya adalah Negara Singapura

agak-agak la kan, bilalah aku nk pi singapura yer
jangankan singapura, kat malaysia ni pon x abis lagik..kihkihkih
oklah, aisha nk bagitau yg
GA tamat pada 12 Apr 2011 jam 11:11Pm

selamat mencuba !!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? 

2 ulasan:

my shaizhar blog contest berkata...

Terima Kasih kerana menyertai GA 11 Siri 2/11

Penyertaan diterima dan mengharapkan sokongan berterusan di berikan kepada 11 penganjur.

Ada hadiah harian dan Hadiah Utama untuk (soalan terkumpul)

Tugasan harian adalah menerima 1 atau lebih hadiah daripada para penganjur.

Terima Kasih dan semoga Berjaya dan terus menyertai GA 11 siri – siri berikutnya.

umiliza989 berkata...

nice n3...
tq join GA nie...
tunggukan keputusannya sikit masa lagi

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz