Kawan2

Klik sini tau

Khamis, 21 April 2011

GA 11 Siri 11/11




Assalammualaikum
akhirnya sampai juga ke penghabisan Giveaway anjuran shaizar bersama 11 penaja hadiah
kalau nak tau lebih lanjut tentang GA ni sila KLIK SINI
ada 11 hadiah menanti anda
rugi kalau tak join tau
nak tag - sall dan cute mum ( jom la join )
********************************



Moga semua jawapan yg diberikan adalah tepat dan betul...
4 soalan pertama

 4 lagi soalan
 yg berikutnya adalah...

dan akhirnya soalan penghabisan yg diberikan telah
dijawap dgn sekali nafas ajer..hehe

itu dia tugasan pertama telah di jawap dgn sempurna
KINI tibalah masanya untuk ....



Sebelum aisha bercerita tentang panjang lebar, atau merepek meraban kat belog
cap ikan keli ni..hehe, hariz suka makan ikan keli lah..meh la dulu berkenalan dgn SHAIZHAR?

SIAPA empunya nama
Encik SHAIZHAR kita ni ye?

nak lebih lagik..hehe
sila jangan mintak no tepon dekat aku yer...kihkihkih


aisha dah lebeh seminggu dok bertepek menjadi penunggu kat
blog encik shaizhar kita ni tau..sebab apa?
sebabnya adalah encik shaizhar kita ni memang suka join GA, contest dan LD
sehingga beliau sudi menganjurkan GA11 bersama 11 org penganjur..
siap ader geng tegar lagi..marvelos sungguh la korang..
nak skodeng belog beliau??? jom singgah SINI dan SINI



 header gambat kat atas tu diambil pada tahun 2009 bulan 9 tau
lokasinya NEXUS, Karambunai..sabah
huhu...bestnyeee..

Korang semua jangan jeles tau
hehe..ker aku yg jeles sebenarnya

encik shaizhar kita ni juga sangat suka melancong
dan gambar - gambar yg di ambil pon cantik, sampai membuatkan aku teruja

nak lagik!!!
hah amik ni..kan aku dah cakap dia suka melancong..


Lokasi : Pulau Manukan..sabah




Lokasi : pulau pangkor


Jangan tak tau..!!
encik shaizhar kita ni SUKER baca buku juga tau..hehe
beliau sanggup turun padang join karnival kraf yg berlangsung pada januari lepas tau

di bawah adalah antara koleksi buku dalam simpanan beliau
siap buat GA lagi... kasi sewa boleh tak bang..hehe


sebab apa aku cakap dia jiwa romantiks gituu..hehe
sila lihat ucapan yg dituliskan untuk seseorang bernama  "N"
org lain ckp tak romantik..tapi aku tau..dia romantik
dalam hati ada taman beb...hehe
nanti nak buat majlis..roger-roger lah aisha tau..hehe
nak gak memeriahkan majlis encik shaizhar dgn N
tumpang gumbira juga
hehe..muka tak malu sungguh aku ni


beliau juga banyak memenangi hadiah dari CGL yg dianjurkan
sangat murah rezeki lagi bertuah encik shaizhar kita ni
siap ada geng lagi..jeles tau..




dan sememangnya blog encik shaizhar ni best tuk dilayan
banyak info ttg tempat dan makanan boleh di cari gali kat belog beliau
dan yg lagik best.. beliau juga suka bergambor dgn aksi yg bersahaja..hehe i like

"aksi termonong kat jentolak"


"aksi posing kat pokok kelapa"
hehe..korang ader??


dan yg paling best
"aksi melaram kat moto"
haha..kelakor nyee..kome posing yob..hehe

kalau singgah belog encik shaizhar
memang wajib kene tengok gambo makanan kat blog encik shaizhar ni ,
  ehemm..diet jgn lupa tau
moga target sebelum tarikh 11.11.2011 tu tercapai tau








aper...nak mintak belanjer?
silalah bodek encik gambo di atas yer kalau nak..kihkihkih
urpp..telan air liuk jap..huhu..diet oh diet..aku pon tgh diet ni..

kalau korang nk seyes berkenalan dgn encik shaizhar kita ni...
meh la terjah SINI

Pandangan aisha tentang bloh SHAIZHAR
 * bila dah godek - godek..belog shaizhar mmg best tuk di layan
* banyak info dan maklumat dpt membantu org mcm aisha yg jarang bercuti
* belog pon kemas dan senang nk loading
* entri yg disusun siap ada no lagi..nice job
* apalah agaknya entri ke 1000 tu nanti yer mesti meletups
* keep up on blogging..entri kemas dan senang di baca oleh semua golongan
*tapi yg paling penting..tuan belog happy..kami semua lagik la happy
lalalaaaalaaa
yeahhh..dah abiss

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? 

3 ulasan:

my shaizhar blog contest berkata...

terima kasih

penyertaan di terima...

my shaizhar blog contest berkata...

tahniah...

aisha menang GA 11 Siri 11/11 ini.

sila email ke shaizhar@yahoo.com

Adyshariz berkata...

alhamdulillah rezeki..tq sb sudi pilih entri ni

nanti aisha send detail

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz