Kawan2

Klik sini tau

Jumaat, 18 Mac 2011

Istimewa ke-100: Give Away untuk Post yang ke-100

Assalammualaikum
kali ni aisha join
 Istimewa ke-100: Give Away untuk Post yang ke-100 
Detail ada DISINI

***************************
Sebelum tu meh kita berkenalan dgn penulis belog 


Belog En.Nine ni di beri nama http://www.myetech9.com
aisha rasa nama ni dicipta kerana En.nine ni amat berminat dalam bidang

 yelah hadiah pon ader kene mengene ngan komputer gak kan..

Moga En.Nine meneruskan minatnya dlm Bidang IT dan
menjadi Jururawat yg bertauliah..insyaAllah

Kalau korang nak tahu, dlm belog Mytech9 ni
banyak pengetahuan berkenaan komputer boleh dicari tau..

Owwh..sangat menarik kan, kalau nak tau ada juga tips2 menarik
 yg ditulis oleh En.Nine sangat berguna untuk kita
Antaranya..

kalau nak tahu latest post menarik dalam belog En.Nine
boleh ajer klik kat sidebar dia.. kompom ramai yg suka


kalau korang nak lebih lanjut lagi tentang En.Nine yg pakat IT ni
boleh ajer ke bahagian ini dan
hah!banyak kan informasi yg ader kat belog Encik Nine
boleh ajer letak kan dalam bloglist untuk UPDATE yg terkini..
manalah tau, Lepas ni...pengetahuan IT korang pon lebey
 mantap dan up to date macam encik Nine ni..hehe

okaylah semua, itu ajer yg dpt direview serba sedikit ttg belog En.Nine
nak bandingkan dgn belog aisha..
memang langit dan bumi la jawapnya..

hadiah yg ditawarkan oleh En.Nine merupakan
*KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011
seperti gambar diatas..


sekian, nukilan

2 ulasan:

Izzuddin Fauzi berkata...

huhu... terharu sangat2 tengok penyertaan yang ini... ok.. tenks... cun punyer...

.:|kamaryeah|:. berkata...

singgah dr blog enchik nine~
all d best k~

salam kenal~

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz