Kawan2

Klik sini tau

Jumaat, 11 Mac 2011

*GIVEAWAY 3 SPONSOR*


Assalammualaikum
kali ni aisha join  *GIVEAWAY 3 SPONSOR*  
detail ada DISINI
tarikh tutup pada 11/3/2011
********************************


Wah! nampaknya siapalah yg sudi menaja hadiah kat Giveaway ni kan..
jom kawan-kawan kita skodeng blog mereka..

Siapakah tuan punya belog ni ?
Apa isi kandungan belog ni ?
best ker belog ni ?

Belog beliau di berikan nama "PAINTING and ARTWORK"
Inilah hadiah sumbangan dari cik wani
Acrylic Painting 13' x 18' with frame (enjoylukis.blogspot.com)
CANTIK KAN...
3 org anak dara yg kiut miut..ngeheehee
kita pon pandai lukis gak tau, tapi org lidi jer...
kompom korang gelak 3 hari kalau tengok

Dah habis preview belog "painting and artwork"
jom kita beralih ke sponsor yg berikutnya,
iaitu..

mak aii..bestnya tengok belog ni
banyak cup cakes, cakes, cookies yg nampak sedap,menarik dan cantik kat belog ni
siapa tuan empunya belog mummy-who-bakes ni ya??
jom kita skodeng belog ni pulak..


owhh!! Belog cik Nita ni di beri nama "My Little Cupcakes"
Cik Nita sudi menyumbangkan sekotak coklat buatan sendiri utk pemenang
 (mummy-who-bakes.blogspot.com)
Kalau dapat, maunya aku senyum sampai ke telinga dibuatnya..hehe
kalau bagik 3 kotak lagik la aku senyum 3 hari tak sudah-sudah di buatnya..
giler ke hapa aku ni?? bagik betis nak body,manyak cantek


dan akhir sekali belog ke 3 yg sudi mengsposer
HADIAH lumayan iaitu encek encem..hehe

Sapa Encek encem ni ?? sabar ya wahai adik-adik akak sekalian
dah berpunya ker?? cis!! dah kawen pon ader hati lagik
hokay..hokay..korang dah tak sabar kan!! korang ke aku?
Moh kita berkenalan dgn encek encem kita ni

Antara 3 Fakta yg berjaya di korek kat belog  eqbalzack.com
encek Eqbal ni Paksu pada anak cik nita, ala my little cupcakes tu, tu kakak dia la
encek Eqbal ni ada  Kembar okay.. terkezut beruk aku bila tau..ngeheee..harap betul kan
setiap foto dalam belog En.Eqbal mengunakan CANON EOS450D..marvelos ko dik..jeles akak tau

Korang nak tengok gambar marvelos encek eqbal??
Gambar ni penah menang contest tau
sila, tutup mulut wahai adik-adik akak sekalian,jgn bagik ayer liuq meleleh smpai ke lantai hokay..
jgn mara ye eqbal, akak curik gambo encem hang, bagik saham hang melonjak lagik ni..

Encek Eqbal sudi mengsponsor hadiah
Wang tunai bernilai hampir RM100 (http://www.eqbalzack.com/)
Hah! apa tunggu lagik jom lah join *GIVEAWAY 3 SPONSOR* 
manalah tau, korang boleh menang
kan..eqbal kan..
BTW
Tahniah tuk eqbal sebab belog hang amat pemes dapat masuk dalam paper KOSMO
nak detail sila godek - godek entri keluaran januari dan march..

Hokeylah, kalau nk lebey seyes berkenalan dgn mereka ber3
silalah membuat kunjungan ke

nak tag sall 

sekian..
hasil tulisan

5 ulasan:

zati embong berkata...

Good luck kak!

jat dtg dr blog abg eq O.o ~eh abg eq ada kembar??~

wah kak,jat baru 2 thun dlm bdg engrg,dah rasa surrender pn ada.akak da 10 tahun.huhu

eqbalzack berkata...

salam...abg eq dtg review entry peserta...pukul 2.30 pagi ni...hehe

deqlis berkata...

tahniah...
menarik entri nie padat dgn pelbagai info ..:-)

salam kenai ya..

Adzriel AB berkata...

yeay..dah menang. tahniahhhh!

WaNi berkata...

Terima kasih join GA 3 sponsor :)

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz