Kawan2

Klik sini tau

Khamis, 10 Mac 2011

ferrlulu Contest



Assalammualaikum
nak tag - sall, mama najla,cute mum,shaza dan mj
**********************************************
Sila Buat simple text tentang "BAPA"


hai semua!!
 nama kita hariz, yg tolong pegangkan pelampong kuning tu, ayah kita tau
ibu kita suka panggil ayah kita encek bucuk, padahal nama ayah kita ady..sikit la punya glemor..hikhikk

Ayah kita baikk sangat, tiap - tiap hari bila ayah kita balik keje, dia suka bawah kita naik moto
jalan-jalan pusing taman, pastu belikan kita eskrem coklat, tapi kita makan sikit jer
sebab ibu kita yg makan banyak..

Ayah kita suka ayam, kita pon  suka makan ayam..
ibu kita selalu membebel sebab kita dgn ayah selalu abiskan ayam goreng yg ibu masak
ala ibu, ibu kan dah gemokss, makan sikit dah la..
betul tak ayah??

Ayah kita selalu cakap kat kita,
 "hariz mesti jadi anak yg baik, taat pada ibu bapa, belajar pandai - pandai
dan yg paling best, ayah kita tak penah marah atau pukul kita..
ibu jer yg selalu marah bila kita nakal..

HARIZ sayangg AYAH ..
muahh..muahh

1 ulasan:

MizzSal_Iska berkata...

Salam dan hi, terima kasih kerana sudi menghantar dan berkongsi cerita mengenai ayah hariz.
Pengumuman pemenang akan dibuat di laman ferrlulu pada Isnin depan. Stay tuned ya.
-love ferrlulu team-

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz