Kawan2

Klik sini tau

Ahad, 27 Februari 2011

I lOVE Blog contest


Assalammualaikum

kali ni Aisha Join I LOVE myBlog Contest anjuran cik Yuyu Zulaika
di TAG oleh MZ

Detail ada DISINI

contest tamat pada 28 Feb 2011 

Nak Tag
Sall, mama najla dan ayu

********************************

Nampak tak tajuk entri tuuu..
" I LOVE BLOG CONTEST" hokay
DAN
BLOG sapa pulak yg nak di review kali ni ya?? 
hari tu dah buat blog Mah@mahu, kali ni sapa pulak yer??
ngehee..he..he..BLOG SENDIRI laa rupanya..

hokay..hokay..ade ke yg nk baca?? tapi sebab dik yuyu ni soh gak tulis
"KENAPA KORANG SAYANG BELOH KORANG"
Apalagikk
meh la baca blog akak yg tek berapa comei ni dik,
Harap terhibur..la..la..la

TAPiii..sebab akak ada 2 blog
Satu tuk My Personal Belog dan 
Satu lagik tuk gila-gila contest..ngehe..he..sikit jerr giler
So, akak amik My Personal Belog  ye dik non..

My PErSonAl BeloG
 tempat tuk akak merepek, menganyam ketupat,brainstroming, bersyarah, tepek gambo laki dan anak, pegi melencong, tepek gambo masak - masak..ekekek..dan macam- maca Ada..
 Belog ni akak namakan sebagai  " A STORY TO REMEMBER "
maklumlah..dulu masa remaja2 gitu, mana ader blog dik, asyik tonyoh diari jelah..ngehee
last - last abis semua STORY tu di telan oleh anai - anai..sungguh jahat anai2 ituu


MY 1st BLOG
Ni la Header akak, kebanyakkanya memang tepek gambo anak jer
Maklumlah, nak tepek gambo bapaknya, nanti ader org jeles lak..takut laki kene kebas eceli

Kenapa akak boh nama belog" A STORY TO REMEMBER" ??
Kenapa akak tak buh  nama "Cerita tuk di Ingati" yelah tulis melayu org lagik paham kan ??
sebab nya..akak nak glemor skit..gile glamor ke ape? tulis english baru adek kelas, yolah tuuu..

Kenapa akak SAYANG sangat dgn Belog akak??

Itulah antara sedikit sebab
kenapa akak sayang belog akak dik..sob..sob
TAPI yg PALING best bangat..mestilah sebab diorang ni dik..
yg sudi memFOLOW belog kecik akak ni hah..sob..sob..sangat emosi ni
Pengikut  Belog akak yg comel dan encem belaka.. tapi x leh lawan akak merah hokay


Pastukan dik, kalau Goggle..jumpa la gak belog kecik akak ni
Tak No1 ..No 4 pon boleh laa..
Lagikk la akak sayang dik...

yg ni pon antara sebab
Lagikk la akak sayanngg belogg akak


okaylah dik yuyu comei..
Ni lah antara sebab akak join dunia Belog
agaknya, kalau takde blog kompom akak masih dgn diary akak
kan..kann.kannnn


1 ulasan:

y u y u Z u l a i k h a berkata...

hehehehe... akak ni! comel je! saye saye sayang jugak belog saye.. ^^

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz