Kawan2

Klik sini tau

Selasa, 1 Mac 2011

CDNZ 1st Anniversary Contest.



Asslammualaikum

kali ni aisha join contest ni
detail ada DISINI

contest last pada 28 Feb 2011

nak tag
sall, mama najla, nadia

*************************
Antara soalan yg perlu di jawab :-

i- Bagaimanakah anda mengenali CDNZ?
Aisha kenal blog CDNZ dari rakan blogger yg join Contest ni iaitu syu90

ii- Sila beri komen/cadangan terhadap blogshop/produk CDNZ
komen : takde kot  sebab bila Aisha bukak blog ni rasa mcm senang dan cantik jer
Cadangan 1 : Buat Entri untuk setiap kali produk baru dan bagi skit diskaun kat org yg nk beli..
Cadangan 2 : Tunjukkan item Hot Selling atau Best Seller setiap bulan, manalah tau kot ada yg berkenan
Cadangan 3 : Buat ruangan testimoni dari penguna pon ok gak
Cadangan 4 : Letakkan detail produk agar pembeli lebih tahu ttg sesuatu produk yg ada
Cadangan 5 : kalau letak nama "CDNZ shoppy" mesti ramai boleh agak yg ni online shop
Cadangan 6 : Letakkan ruangan SEARCH utk pembeli yg nk mencari sesuatu
Cadangan 7 :  Buat ruangan Newsletter utk cerita terbaru CDNZ
Cadangan 8 : Beritahu Produk Terbaru kpd follower blog
Cadangan 9 : Berikan Free delivary tuk belian sebanyak RM200
Cadangan 10 : Beramah mesra dgn Pembeli dan Follower blog, manalah tau kot ader yg
berkenan dgn tuan blog..hehe

ok, itu antara 10 cadangan dari aisha
Maaf ya, kot ade tulisan aisha yg menguris hati tuan blog..

iii- Apakah slogan yang dirasakan sesuai untuk CDNZ?
Slogan tuk CDNZ


"CDNZ your frendly Online shoppy,
 always be there for with you"

3 ulasan:

Nik Ha berkata...

Salam, terima kasih sudi join.Nanti reply email jawapan contest atau post di blog ya.TQ

Nik Zaleha berkata...

Terima kasih banyak2. Menarik cadangan2 tu ;)

Adyshariz berkata...

macih..last minit baru buat,maaf ya nik..

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz