Kawan2

Klik sini tau

Rabu, 26 Januari 2011

CoNtEsT Menangi Set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5 Hadiah Misteri....!!!


Powered by BannerFans.com

nak join sila CLICK SINI


Salam

Pernah tak encik suami complain tentang body korang??
ATAU
kalau jalan-jalan pegi pasaraya diorang boleh usha awek yg body mantap!!
TIPULAH
kalau cakap takde..
aku pon join tengok skali kadang tu..haha..serius beb

kadang - kadang tu terfikir gak,
camner la diorang ni jaga body ye.. anak dah berderet - deret,
ada masa ke nak pegi Salon kecantikan

?????????

owww.. ada orang bagi tau yg maybe akak - akak yg body ramping ni pakai
ALAT NI..




Apakah Keistimewaan SAUNA ni ??


Paling MUDAH di pasang dan di Simpan
tidak sampai 1 minit pon..
cara-cara penyimpanan dan pemasangan




Si comel pon boleh tolong angkatkan
Nampak sangat RINGAN dan MUDAH di bawa
trima kacih cayang..muah skali


WAH! WAH! WAH!
SAUNA pants pon ader tau.. Apalagi, lepas ni
bolehlah kecikkan "buah tembikai" kat belakang ni hah
mesti cik abang lagikk sayang
maklumat lebih lanjut ada di SINI


Ni pon best gak, bergetarrr buah tembikai tu..hehe
pecah semua lemak-lemak yang ader



BARANG berkualiti mesti masuk MAJALAH kan..



TESTIMONI PENGGUNA
pun ader tau..
Puan Suria

Puan Faiziah

Ternyata produk ni, memang hebat - hebat belaka
Maklumat lebih lanjut ada di SINI




Mana nak Cari SAUNA ni ??
oww.. itu senang aje
sila lah berkunjung ke e-shop@wish
manalah tau kot ader rezeki boleh dapat diskaun kan..


ATAUPUN..
email ke


Apalagi JOM la hebah..hebahkan satu malaya ni
manalah tau, ade yg nak KURUS tapi tak tau caranya..

Maklumat lanjut sila click pada Banner di atas

atau pun di SINI


4 ulasan:

E-SHOP @ WiSH'S berkata...

salam,aisha...apa khabar? thanks a lot sbb join contest kak nawal ni..huhuhu..best n3 aisha buat tu. nnti jgn lupa tampal banner blog akak ya. aisha dah follow sy ke. kalu aisha ada fb, nnti like page akak ya....apa2pun, gud luck ...!

once again, thanks a lot..:-) have a happy thursday.

E-SHOP @ WiSH'S berkata...

salam wbt...hye dtg sini lg! sambil2 cuci mata dan ternampak n3 ttg contest akak tu...hmmm good luck ya? tahniah sbb dah join dan terima kasih bnyk2...nnti kaknawal usha2 lg fb awak dan twitter ya...keep up good job! tqvm...:-)

Lelord berkata...

goodluck sha

Adyshariz berkata...

ok..macih..nanti try lagi hebah kan kat fb n blog

lela..gud luck tuk awak gak

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz