Kawan2

Klik sini tau

Rabu, 21 Julai 2010

AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway


Salam
Anis sweet ada menganjurkan Giveaway yg menarik
syarat penyertaan ada di Sini
Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari
Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes

For me
first time masuk mmg sgt suka
sebab tgk ada mcm cakes/coklat n cupcake
yg sangat2 cantik hasil buatannya..
mmg sesuai untuk di jadikan hantaran
ataupun hadiah..
agak2nya..kalau buat kelas insyaAllah nk join jugak

Ini ada beberapa hasil yg sgt menarik
dari blog anis sweet


Moist C hocolate Cake

Photocakes

Chocolate: Design Before & After





sememangnya hasil tangan anis mmg
cantik2 belaka
tak rugi order rasanya
.
nak join Giveaway ni


2 ulasan:

Anis Sweet berkata...

wow...masuk2 je blog ni nampak muka ur baby yg comel.... he looks adorable and sooo cute!!!!
anyway, salam kenal untuk aisha. I want to thank you kerana sudi memeriahkan dan join our 1st GA.
May allah bless u and ur family.

Adyshariz berkata...

anis..thanks for the pujian..haha..

anyway..slm kenal tuk anis juga..u so kreatif..

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz