Kawan2

Klik sini tau

Khamis, 10 Jun 2010

“KID’S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET”

Salam
sronok pula tgk picture baby ngan keyboard ni.. mcm faham jer ape yg di tgh buat
this time ai join contest anjuran
http://funz-universe.blogspot.com dan www.simfonikasih.net
syarat2 penyertaan ade di sini
kalau nak join sila click SINI
.
(penerangan gambar)
hariz dgn mainan legonya
x tau lah ape imaginasi dia.. mungkin dia ingat kapal terbang kot
kalau dh start main, habis jugaklah satu rumah di campakkan lego
alahai anak ibu
Ai Follower http://funz-universe.blogspot.com
- Nama yang digunakan untuk follow adalah Adyshariz
- Nama penuh. Aisha Aminudin
- Nama anak Azry Hariz
- umur anak 1 yrs 1 month
- Email najwwa@gmail.com

.
THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY
http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"
.
tarikh tutup penyertaan
13/6/2010

2 ulasan:

Kedai Rals berkata...

Hai Aisha...
Minta maaf banyak2. Saya tak perasan yang awak letak link di funz-universe.blogspot.
Tapi tak pe, saya dah masukkan link awak di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Nanti juri-juri akan terjah blog awak ye :-)

Adyshariz berkata...

okay no problem

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz