Kawan2

Klik sini tau

Selasa, 8 Jun 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

Salam
Wah.. asada ader wat contest.. baguih la dik
hadiah menarik tuk di menangi
dan syarat2 penyertaan ade kat SINI
.
.
Rasanya gambar yg paling best yg ai ader setakat ni

ni siap main bola dlm air lagi..sib baik sluaq x tecabut
amik ko..gedebus..cam nangka bucuk
aii..yg nak jadi supermen pong ader..

huhh dia lagiii ...
budak ni serius mmg nk jadi suparmen..
.
.

Okay ai tau ni gambo2 org tak sedaq diri
meh citer skit pasal gambo2 kat atas ni..
alkisahnya, 2 bulan lepas kitaorang pegi berkelah.. bukan berkelah kat pantai yg indah
cuma ulu yam jer.. sebab dh tensen keje, plan la pegi sini
biaselah, bila dh berkumpul tu.. muncul lah idea2 terlebih bernas
berkat dari makan nasi berlaukkan kicap....he..he..tambah skit
terkeluarlah aksi2 yg terlampau ini..
memang happening dgn perangai budak2 ni..
masing2 mengeluarkan bakat yg terpendam
takkan ai pulak nk wat aksi camni..karang melayang pulak kain kat atas kepala ni kang
kuang2.. jangan mare
.
.
oklah En. Juri
di harap korang select la satu picture kat sini
sian pulak kat superman x bertauliah kat atas
.
Kalau ader sesiapa yg nak Join sila CLICK SINI
tarikh tutup penyertaan 1/7/2010

7 ulasan:

maCy berkata...

very niceee y last itu :D

ASaDa RyutaRo berkata...

ok.. dah check.. ckup syarat. penyertaan diterima

asada pilih pic yg last! act mmg susah gak nk pilih gambar mana.. semua pun best! hahaha..

tQ sudi join... gud luck!

**teringin nak mandi kat air terjun. hampir setahun dah x pegi ni..

Ana Mardia berkata...

gmbar nom 3 sempoi..mcm tgh bgerak atas air mgunakan perot =p
gud luck!

si[jari] telunjuk berkata...

wah..hebatnya dia berposing...

:)

gud luck

Adyshariz berkata...

macy..mmg nice picture tuu

asada.. thanks ye

ana.. he..he..bergerak x hengat dorang ni

en jari... dorang ni terlebey sudahh

Adyshariz berkata...

macy..mmg nice picture tuu

asada.. thanks ye

ana.. he..he..bergerak x hengat dorang ni

en jari... dorang ni terlebey sudahh

Eyriqazz berkata...

teringat zaman muda-muda...gambar yang mengujakan dan menarik hati..

P/s :saya ambil gambar ini dan publishkan di blog saya.put credit to ur entry..maaf,tak minta kebenaran terlebih dahulu...

Geng Contest adyshariz

My Friend Adyshariz